Heidin ateljee

Tervetuloa taiteeni maailmaan

Luovuus auttaa kovasti elämän kaikilla osa-alueilla. Se tekee elämästä jännittävää ja vaihtelevaa!  Öljyvärimaalaus ja runot ovat taidetta mitä näkyvästi teen, mutta minusta tuntuu että koko elämäni on ihanaa taidetta! 

Olen työskennellyt viime aikoina tilaustöiden ja pian myyntiin tulevan runokirjani parissa. Elämänmatkan Enkelit 

Tervetuloa tutustumaan töihini! Myyn valmiita taulujani ateljeessa ja jos et löydä omaan kotiin sopivaa, tehdään sellainen!

Taulun tilaaminen:

 Soittele, lähetä tai tuo kuva, piirrä tai selitä hahmotelma, mitä haluat kuvaan. Tärkeintä on, että pääsen jyvälle toiveistasi työn suhteen. Sitten suunnittelemme taulun koon ja sovimme hinnan, . Taulun maksun aika on hakiessasi työn, etukäteen ei tarvitse maksaa, vasta sitten kun sen seinällesi todella haluat. Aikaa isompiin töihin tarvitsen 1-2kk.

Pienet taulut esim suojelusenkelimaalaukset maksavat 80 eurosta ylöspäin ja isommat aiheesta ja koosta riippuen muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin. Muotokuvat tekevät aina oman lisän, se sovitaan aihekohtaisesti. Teen maalauspohjia kokoluokasta 20x20cm  aina kokoon 100x150cm asti. 

Kuvakaruselleissa olevat taulut antavat suuntaa tyylistäni maalata. Jos joku tauluista herättää kiinnostusta, kysele!  Suurin osa näistä töistä on jo maailmalla, mutta maalaankin mieluiten yksilöllisesti sopivan työn, vaikka aihemaailma olisikin sama kuin jossain muussa maalauksessani. Heidi puh 0405220573