Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

Keitä olemme

Heidi ja Juha Hintikka
Korkeakoskentie 567,
41370 Kuusa
puh. 0405220573
hakolantila@hotmail.com
Y-tunnus 1159944-2

TILAAMINEN:

Hakolan tilan verkkokaupan tuotteet toimittaa Hakolan tilan väki. Tilattuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaaminen ei edellytä verkkokaupaan rekisteröitymistä. Jos haluat rekisteröityä ja luoda asiakastunnuksen, seuraavilla tilauskerroilla tilaaminen on vaivattomampaa, koska henkilötietosi ovat jo valmiina. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Otathan yhteyttä sähköpostilla tilatessasi ulkomaille. Voit tilata tuotteita myös Toimitus eri osoitteeseen valinnalla, esim. lahjaksi. Annamme lisätietoja ja vastaamme kysymyksiin sähköpostitse: hakolantila@hotmail.com

TOIMITUSKULUT ja toimitustavat:

Toimitamme verkkokaupan kautta tilatut tuotteet Kirjeenä postilaatikkoon tai isommat lähetykset Postipakettina pakettiautomaattiin, lähetyskulu kiinteä 4,90€

TOIMITUSAIKA:

Toimitamme tuotteet postiin viikon sisällä, kuitenkin mahdollisimman pikaisesti yleensä 1-2 vrk kuluessa maksun kirjautumisesta, jolloinka saat tuotteet yleensä 3-5 vrk:n kuluessa tilauksesta.

PERUUTUSOIKEUS:

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vrk kuluessa joko suullisesti tai kirjallisesti.
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä myyjään hakolantila@hotmail.com tai puh. 0405220573, niin tarkistamme palautusoikeuden ja annamme lisäohjeet palautusta varten.
Kun olet saanut vahvistuksen palautukselle, voit palauttaa tilauksen. Liitä tällöin mukaan seuraavat tiedot: tilauksen kuittikopio tai muu lista palautettavista tuotteista sekä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero), jotta tiedämme keneltä palautus on tullut.
Jos palautat virheettömiä tuotteita, tulee sinun tehdä se omin kustannuksin.
Kun palautettava tuote/tuotteet on vastaanotettu, tilauksen maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Jos lähetys on vahingoittunut kuljetuksen aikana, otathan yhteyttä heti paketin saapumisen jälkeen, jotta pystymme sopimaan korvaavista tuotteista tai kauppasumman palautuksesta pikaisesti. Pakkaus- ja tuotevaurioista kannattaa lisäksi mahdollisuuksien mukaan ottaa kuvat, jotta reklamaatiot esimerkiksi Postille helpottuvat.

TIETOSUOJA

Henkilötietojasi ei luovuteta ulkopuolisille, tietosuojaseloste on tämän toimitusehtolomakkeen jatkona.

MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

TIETOSUOJASELOSTE


Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä.
Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.
1. Rekisterinpitäjä Yrityksen nimi: Hakolan tila Y-1159944-2
Yhteystiedot: Osoite: Korkeakoskentie 567
Postinumero ja toimipaikka: 41370 Kuusa
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
Juha ja Heidi Hintikka
osoite: Korkeakoskentie 567
postinumero ja toimipaikka: 41370 Kuusa
puhelinnumero: 0400647363(Juha), 0405220573(Heidi)
sähköposti: hakolantila@hotmail.com
Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Tietosuojavastaava: Juha Hintikka
sähköposti: hakolantila€hotmail.com
2. Hakolan tilan verkkokaupan asiakasrekisterissä ovat verkkokaupasta tilanneet yksityisasiakkaat.
3. Henkilötietojen käyttötarkoitus Rekisterin pitämisen peruste:
• Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella sekä asiakkaan vapaaehtoisella verkkokauppaan rekisteröitymisellä. Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus: Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: • Verkkokaupan palvelun toteutuminen Hakolan tilan ja asiakkaan välillä.
4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Yhteystiedot • nimi • osoite • sähköposti • puhelinnumero
Asiakastiedot • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista • jälleenmyyjillä y-tunnus
5. Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: hakolantila@hotmail.com
Tarkastusoikeus: Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot pyytämällä tiedot osoitteesta: hakolantila@hotmail.com
Oikeus tietojen oikaisemiseen: Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Vastustamisoikeus: Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
Suoramarkkinointikielto: Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
Poisto-oikeus: Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista. Suostumuksen peruuttaminen: Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen. Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus: Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html
6. Säännönmukaiset tietolähteet Yksityisesti ylläpidetty tietolähde, jonka asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä vapaaehtoisesti verkkokauppaan kirjautumisen kautta.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset: Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia: • Hakolan tilan verkkokaupan yksityisasiakkaiden verkkopankkimaksamisen maksunvälityspalvelun toteuttajana toimii Checkout (y-tunnus: 2196606-6)
8. Käsittelyn kesto • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.
9. Henkilötietojen käsittelijät Hakolan tilan verkkokaupan asiakastietoja käsittelevät: • Rekisterinpitäjä Hakolan tila/ Juha hintikka (y-tunnus 1159944-2)
10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle: Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi: Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.