Ajankohtaista Hakolan tilallaKesän 2019

Leireille ilmoittautuminen alkanut


15.11.2017

Aurinkosähkön tuotanto Hakolan tilalla


21.2.2017

Green care Hakolan tilalla esitys.


9.11.2013

Hakolan tilalle myönnettiin Keski-Suomen ympäriskökasvatus palkinto Kolkutin 2013Sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Pekka Hintikka. Sivut päivitetty 22.2.2019POJAT: HEIKKI, PEKKA, JUKKA, MIKKO ja MATTI

ovat kasvaneet ja oppineet Hakolan tilan lähes loputtoman inspiroivassa ympäristössä. He ovat olosuhteiden pakosta oppineet tekemään työtä kuin työtä. Rohkeus tarttua haasteisiin on koko perheemme yhteinen  piirre. Kannustamme jokaista löytämään omat vahvuutensa. Pojilla on ollut koko elämänsä ajan paljon vapautta etsiä tilamme ympäristöstä omat kiinnostuksen kohteensa ja harjoitella kaikenlaista. Touhuaminen ja intohimoinen värkkääminen rakennusten, koneiden ja laitteiden kanssa on auttanut jopa löytämään mieleisen ammatin!


HEIKKI (s-95) Ahkera ja lahjakas monitaituri, tarttuu toimeen kuin toimeen sillä periaatteella että onnistuu, ja siistiä jälkeä tulee.. Ammatiltaan sähköasentaja. Heikille tärkeä lemmikki on Bemu-kissa,  joka syntyi 9.5.2007.

PEKKA (s. -97)  Päättäväinen, luova, kekseliäs ja rehti jopa hieman hurjapäinen. nuorimies. Omalla (kin) alallaan ict-asentajana lahjakas ja monitaitoinen. Pekan käsialaa on Hakolan tilan kotisivujen rakenteen suunnittelu. Hän teki sovelluksen, jolla jopa teknisesti yksinkertaisempi äiti pystyy kotisivuja päivittämään!

 JUKKA (s. -99) Huomaavainen ja auttavainen, oikeudenmukainen kaveri, Jukka on aina löytänyt helposti ystäviä. Koneet ja autot kiinnostavat jo neljännessä polvessa, autoasentaja, uskaltaa tarttua haasteisiin ja halu oppia lisää on ihailtavaa. Lahjakas kuski sekä kaksi- että nelipyöräisen moottoriajoneuvon kanssa!

MIKKO (s. -01) Tunnollinen ja aina valmis auttamaan. Lukeminen ja tietokonepelit haukkaavat vapaa-aikaa. Huomaavainen, ystävällinen ja sanavalmis Mikko hoitaa velvollisuutensa sekä kotona että koulussa. Opiskelee talotekniikkaa. On hyvä ja luotettava ystävä!

MATTI (s.-08) Luo iloa ja valoa ympärilleen.

Perhe-sivulle


Heidi ja Juha -sivulle