Ajankohtaista Hakolan tilallaKesän 2019

Leireille ilmoittautuminen alkanut


15.11.2017

Aurinkosähkön tuotanto Hakolan tilalla


21.2.2017

Green care Hakolan tilalla esitys.


9.11.2013

Hakolan tilalle myönnettiin Keski-Suomen ympäriskökasvatus palkinto Kolkutin 2013Sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Pekka Hintikka. Sivut päivitetty 22.2.2019


HEIDI JA JUHA


HEIDI (s. 24.3.1969) on opiskellut Harjun maatalousoppilaitoksessa hevostenhoitajaksi ja lomittaja-karjanhoitajaksi. Hänen harrastuksiinsa kuuluu hevonen, alkuperäiskarja ja öljyvärimaalaus, kirjoittaminen sekä kirpparishoppailu ja tanssiminen. Pienet rakennustyöt onnistuvat myös tarvittaessa ja inspiraation iskiessä kaikki muukin. Itsestä usein tuntuu, että osaa kaikkea vähän, eikä mitään kunnolla. No, oppimassahan täällä maan päällä ollaan. Mikään muu kuin tieto ja taidot ei lähde mukaan ja vain tekemällä oppii. Voit käydä katsomassa Heidin maalaamia tauluja ateljeessa.


JUHA (s. 11.4.1969) on opiskellut Äänekosken ammattikoulussa koneenkorjaajaksi, niitä hommia hän myös harrastaa, hyödyksi ja iloksi. Häneltä syntyy ilmastointilaitteita, viljanlajittelijoita ja jos vaimo ei saa autoa talliin, niin automaattisia ovenaukaisijoita... - tarpeen mukaan vaikka mitä. Autot, traktorit ja muut koneet Juha korjaa kotona, mikä onkin vanhempien koneiden kanssa iso säästö. Juha on myös valmistunut puutarhuriksi Jämsän puutarhaoppilaitoksesta.


Heidillä ja Juhalla on paljon yhteistä. Kun heidän polkunsa kohtasivat ensimmäisen kerran kevättalvella 1994, heillä oli aika samanlaisten perhetaustojen lisäksi myös monia muita yhtäläisyyksiä. Juha ja Heidi solmivat avioliiton 18.8.1994 ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Tästä pääset lukemaan lisää saduntuntuisesta tositarinasta.


Perhe-sivulle


Pojat-sivulle


Heidin palsta