Ajankohtaista Hakolan tilallaKesäleirit 2020 peruttu

Yksityisiä vierailumahdollisuuksia


15.11.2017

Aurinkosähkön tuotanto Hakolan tilalla


21.2.2017

Green care Hakolan tilalla esitys.


9.11.2013

Hakolan tilalle myönnettiin Keski-Suomen ympäriskökasvatus palkinto Kolkutin 2013Sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Pekka Hintikka. Sivut päivitetty 22.2.2019Aloitin öljyvärimaalauksen 1991. Sitä ennen piirsin paljon mm. lyijykynätöitä ja akrylivärit oli käytössä.  Vanhojen töiden avulla on kiva seurata omien taitojen kehittymistä.  

Vieressä oleva Eräkämppä Kuusamon Karhunkierrokselta -taulu (40x45cm) on ensimmäisiä  öljyväritöitäni.


Vuonna 1994 tullessani Laukaaseen maalasin koti-ikävissäni enemmän, kun ei vielä ollut lapsia. Aloin käydä kansalaisopistolla kerran viikossa. Ensimmäisinä vuosina opettajana toimi Hannu Castren. Hän sanoi kerran, että saisin enemmän aikaiseksi, jos ottaisin rauhallisemmin. Siinä oli minulle suuri totuus ja olen yrittänyt ottaa siitä opikseni.

Kavin kansalaisopistolla viikottain, maalasin vuosikausia vain muutaman tunnnin viikossa!

Vuonna 2006  jouduin pitkälle sairaslomalle kun loukkasin käteni,  en pystynyt nostamaan sitä vyötäröä ylemmäs ilman toisen käden apua. Kuukauden päästä olikin jo hermot melko kireällä. kirjoittelin kyllä runoja ja tarinoita, mutta pelastus tuli innostuttuani uudestaan maalaamaan kotonakin. Etsin taululle sellaisen paikan, missä pystyin työskentelemään.

Kansalaisopiston taidenäyttelyihin olin osallistunut vuosittain,

Ensimmäisen oman näyttelyni pidin syksyllä 2006. Varasin ajan Laukaan pääkirjaston aulaan 25.9-20.10. Näyttelyn aiheeksi valitsin TYÖN. Työ on mahtavaa, siitä saa upeita kuvia! Haluan kuvata voimaa, uutta ja vanhaa, elämän työtä. Siitä se lähti ja iloitsen jokaisesta uudesta mahdollisuudesta oppia lisää tästä kiehtovasta taiteen osa-alueesta!  Öjyvärimaalaus on minun juttu!

Heidin ateljee sivulle